Информация за Проекта

Value Life е проект с амбицията да обедини в електронен портал всички хранителни продукти по магазините. Максималното улесняване на потребителите при упражняване на правото им на информиран избор чрез създаването на симбиотична, винаги актуална високотехнологична среда за връзка между крайни потребители, производители, вносители, дистрибутори и магазини е основен приоритет. Важна цел на проекта е да предостави свободно цялата публична информация за всеки хранителен продукт с неговите хранителни стойности, име, производител, марка, съдържание, калорийност и други важни свойства.

Като краен потребител

бихте могли да проверите и видите подробна информация за съдържанието на даден продукт, обясняваща всяка съставка в него и нейните свойства, калорийност, съдържание на мазнини, въглехидрати, белтъчини/протеини. Също, на търсен от вас хранителен продукт или група от продукти да Ви бъдат предложени алтернативи или подобни продукти, както и от къде (наблизо) да си ги купите. Ще можете да видите оценка на потребителите, да дадете вашата оценка и други.

Като производител

може да изисквате коригиране или актуализиране на данните, да получите информация за интереса към определени или всички ваши продукти и да видите различни оценки и мнения на крайните потребители за всеки един Ващ продукт. По този начин може да се ориентирате по-добре при вземането на решения относно развитието на продуктовата Ви гама.

Като дистрибутор или вносител

Вие можете да се ориентирате по много по-информиран начин относно тенденциите и настроенията към разпространяваните от Вас продукти и по този начин да оптимизирате разнообразието от внасяните и разпространяваните от Вас стоки.

Като хранителен магазин или верига магазини

за Вас ще бъде песен да решавате кои алтернативни, подобни на продаваните от вас продукти да предложните както и какво ново би харесало на вашите клиенти и най-важното - да имате обратна връзка с клиентите, които могат да ви поръчват продукти и да бъдат уведомявани когато те са налични при вас. Имате достъп до данни на производители, вносители и дистрибутори на стоки, които може да сметнете за необходимо или интересно да представите във Вашите магазини.